Drama i Ligaen - indlæg til PI-bladet udfærdiget af Karin Vinsløv

Drama i kvindeligaen.

Af Karin Vinsløv, Bowling afdelingen, København.

Lørdag den 21. maj udviklede sig til et rent drama, da kvindernes sidste kamp i Ligaen skulle afvikles. Et drama som i skrivende stund (søndag den 22. maj kl 14.34) endnu ikke er afgjort.

Bowlingafdelingens bedste damer skulle spille sidste kamp kl 12.00, en kamp der ville afgøre om vi skulle rykke ned i 1. division. Før dagens kamp lå vi under nedrykningsstregen med kun 5 point til Brasilia (Odense), som lå over stregen.

Det er sådan, at der er to hold, der rykker ud af liga og ned i 1. division og der rykker et hold op fra Øst og et fra Vest. Det andet hold til nedrykning var Lucky (Herning). Men, da der ikke er en 1. division i Vest (Jylland/Fyn) kan der ikke rykke et hold op fra Vest. Man har så besluttet at de to hold under nedrykningsstregen skal spille om at blive oppe i Ligaen.

Brasilia skulle spille mod Trekanten (et af topholdene) på hjemmebane, vi skulle spille mod SAS (endnu et tophold) på deres hjemmebane i Tårnby (Kastrup).

I Ligaen spiller man om 48 point fordelt over 6 serier.

Vores kamp startede til tiden, og vi kom dårligt fra start. Bang, de første tre serier tabte vi, altså nul point til os. I fjerde serie gik det straks meget bedre efter en lille opsang fra os selv til os selv vandt vi 6 point ud af 8 mulige. Og i 5 og 6 serie hentede vi yderligere 4 point. Vi endte altså med at tabe 38-10, men var de 10 point nok til at rykke op?

Nej desværre, Brasilia havde tabt 6-42, altså manglede vi sølle 1 point. Øv øv øv. Men her stopper det ikke. Kort før vi skulle forlade banerne, fortalt en vores damer fra 2. holdet, at SAS-spillerne havde spillet mod dem i deres sidste kamp. Og det er her dramaet for alvor begynder. Vi fik straks at vide, at vi ikke måtte forlade banerne, der skulle nedlægges protest. Grunden til protesten er, at der var/er tvivl om man må flytte spillere fra 2. holdet til 1. holdet og vers/versa i sidste spillerunde.

Får vi medhold i vores protest er der go’ chancer for at vi bliver oppe. Får vi ikke medhold skal vi spille om nedrykning mod Lucky på en endnu ikke fastsat dato.

Det får ikke kun konsekvenser for os, hvis vi rykker ned i 1. division. Det går desværre også ud over vores damer på 2. holdet, der spiller i 1. division. Der må nemlig ikke være to hold for samme klub i 1. division, det vil sige at 2. holdet vil rykke ned i rækkerne. Og det er super ærgerligt, da de har spillet så godt, at de har kunnet tage en bronzemedalje hjem til PI.

Referat af Liga-holdets tur til Jylland

Så kom der endnu en liga tur til jylland Vi mødtes hos Heidi kl 7.00. Camilla Lotte Heidi og jeg kørte i min bil og Dorthe kørte til Karin hvor de skulle køre i Karins nyindkøbte elbil. Vi mødtes ved Kolding hvor elbilen skulle tankes op. Karin havde bagt boller som smagte helt fantastisk. Ankomst til Ålborg og fik en bolle inden kampen. Kampen mod Stenhuset blev en super kamp selv om vi ikke fik mange point. 12 stk. Vores resultat kan vi ikke klage over. 6881 snit 191. Camilla lavede 278. Super flot. Der var en del serier over 200. Vi er nu ankommet til Scandic hvor vi skal have aftensmad. Det blev ikke til så meget hygge efter maden.. Vi var alle flade efter en lang køretur og kamp. Tror alle lå i deres senge inden 22. Søndag skulle vi møde Trekanten. Et meget stærkt hold og det kunne også ses på resultatet. 4-44. Selv om vi ikke drille dem mere, var det en hyggelig kamp. Vores humør kunne ingen hamle op med. Vi har grinet vildt meget over prut og ingenting. Vel hjemme igen. Tusind tak til mine skønne hold damer for denne weekend. Anne

Holdsammensætning 1. janaur 2022

Camille Rasmussen

Karin Vinsløv

Stine Melchiorsen

Anne Nygaard

Heidi Kondrup

Dorthe Ørving

Lotte Qwist

Hanne Larsen

Guld til Dame 1

Guld til Dame 1
Stort TILLYKKE

Guld til Dame 1
Stort TILLYKKE

Hermed billeder af 1.damer med medaljer. 

De vandt sidste kamp 26-22 over pincrakers og er ubesejret

Hilsen Anne Bech 

Glade vindere.

Glade vindere.

Kamreferat Dame 1.

Tekst og foto : Camilla Rasmussen

Endelig kom vi til afslutningen på den spændende sæson 2017/18 søndag d. 15/4 kl. 15 i Grøndal.

Sæsonen startede lidt usikkert, da flere spillere havde meldt afbud til nogle af de første kampe. Det gjorde, at vi hele sæsonen har kæmpet for at hale ind på toppen af rækken.

Inden sidste runde lå vi nr. 1 med 11 point ned til nr. 2 (Pin-Crackers), som havde 10 point ned til nr. 3 (Ravnsborg)

Pin-Crackers og Ravnsborg skulle mødes i sidste kamp kl. 9, og vi skulle først selv i ilden kl. 15 samme dag.

Mads Melchiorsen var lige så spændt som os og tog i hallen for at se kampen og opdaterede os efter hver serie. Drømmescenariet udspillede sig, og Pin-Crackers og Ravnsborg gav hinanden kamp til stregen, og kampen endte 20-28.

Vi havde nu store muligheder for at vinde rækken, da vi kun skulle have 10 point af de 48 vi skulle spille om for at få guldet om halsen.

Vi havde et fantastisk veloplagt publikum, som var mere end klar til at heppe os til en sejr.

Vi lagde hårdt ud og vandt første serie 8-0. Da næste serie bød på endnu en 8-0 var guldet hjemme og dermed en tur i ligaen. De sidste 4 serier var nu ren formalitet, men holdet holdt fokus og leverede underholdning til de fremmødte heppere.

Vi vandt kampen 48-0 og det er første gang efter Stine og Camilla R. er startet i klubben, at vi har givet et æg.

Godt humør og fightervilje har været kendetegnet for denne sæson og holdet er vokset helt enormt og har fundet sammen på et helt andet plan end før. Det bliver spændende, hvad næste sæson i ligaen byder på.

Efter en noget tam præmieoverrækkelse i Grøndal forlod vi hallen, da vi blev informeret om, at de lukkede om lidt.

Nogle fra holdet og de fleste heppere vendte næsen hjemad, men resten tog til Copenhagen pool & snooker house, hvor vi var inviteret hen for at spise og fejre.

De stod klar til at ønske os tillykke og havde sat shots klar. Selvom det var søndag skulle medaljen fejres med en skål eller 2. :-)

Tusind tak for den fantastiske sæson med fightervilje, sammenhold og ikke skønne heppere, der har fulgt os gennem både gode og mindre gode kampe.

Tak til de fantastiske heppere fra herre og dame 2 samt andre spillere fra klubben og ikke mindst flere familiemedlemmer, som var mødt op i Grøndal for at heppe os til GULD.

Vi ses i ligaen!!!!!!!!!