Herre 3 -  Guld- og sølvvinderne

Herre 3 - Guld- og sølvvinderne

Referat af Herre 3.s tur til Bornholm udfærdiget af Susanne

Herre 3. sidste kamp skulle spilles i Rønne på Bornholm lørdag d.21.maj kl. 10:30
Allan kunne desværre ikke spille den dag, hvad gør vi så? For så var der kun Stig og Buchbald tilbage på holdet, da de to andre hold lige havde spiller nok til deres hold.
Ja, så trådte Lajla og jeg til. Vi alle 4 blev enige om at tage afsted fredag eftermiddag og så overnatte i Rønne, da vi ellers skulle meget tidligt afsted lørdag. Vi fik en hyggelig eftermiddag med gåtur rundt i Rønne - altså Lajla og jeg gik rundt i byen. Stig og Buchbald skulle så finde et sted vi kunne spise kl.18. Det fandt de ikke.  Men da vi alle 4 mødtes, gik vi ned på torvet, og fandt et godt sted at spise. Hyggede lidt på hotellet med lidt at drikke og tidligt til køjs, vi skulle jo være friske til kampen om lørdagen. Men heldigvis var guldet allerede hjemme, da mændene havde vundet 7/8 kampe inden sidste kamp mod “Vikingerne”, som er det eneste hold, der har slået P.I.
Lajla startede ude. Så Stig, Buchbald og jeg startede inde.
1. serie lavede vi 421 Viking 396 2 point til os.
2.serie lavede vi 393 Viking 422 0 point til os.
3.serie lavede vi 446 Viking 373 2 point til os.
4.serie lavede vi 407 Viking 433 o point til os
Kampen endte 6-4 til P.I. da vi væltede flest kegler - samlet 1667 mod Vikings 1624.
Stig var bedst med 569, Ole lavede 556 og jeg 542
Kan hilse og sige, det var ikke banerne, der var problemet.
Lajla valgte at blive ude, så derfor spillede hun ikke.
Så guldmedaljer til P.I., som der jo ikke var nogen spænding om.
Men Viking skulle have 4 point for at få sølvmedaljer, og det fik de.
Så “Stoffer”, som var i hallen overrakte medaljerne til begge hold, da vi havde dem med.

Holdsammensætning 1. janaur 2022

Allan Bendt